A Travellerspoint blog

Sidste vers

synges i Los Angeles

De sidste tre dage af vores fantastiske rejse tilbringer vi i LA, California, sammen med Jim og Myrna. Vi fire er mættede af indtryk fra vores tre en halv måneds oplevelsesrige rejse, og nyder blot at være sammen med venner igen. Eline og Johannes har glædet sig som små børn til at gense dem, og der er knus og krammere til alle. Vi har alle base i Hollywood, og walk of fame undgår man jo ikke.
IMG_5148

IMG_5148


Vi kører tur i Griffiths Park med Observatory, gennem villakvartererne i Beverly Hills, shopper lidt i Rodeo Drive, tilbringer en dag i bjergene nord for
IMG_5150

IMG_5150


Burbank, og sidste dag er vi ved stranden i Santa Monica. Det er ikke helt vejr at bade for os, lidt forvænt er man vel blevet, men det afholder ikke andre strandgæster fra at hoppe i.
IMG_5161

IMG_5161


Dejlige hyggelige dage, høj blå himmel og nu er der blot tilbage at pakke taskerne og rygsækkene for aller aller sidste gang – lidt vemodigt men vi er alle klar til at komme hjem til Øm igen. Og da vi slæber rundt på næsten 120 kg bliver det rart at afslutte nomadelivet for en stund. Børnene glæder sig til at gense deres venner, cykler, katte og kaniner, fætre, bedsteforældre og legetøj, og ikke mindst deres skole/klasse (men ikke nødvendigvis i den rækkefølge), og jeg glæder mig til at komme lidt i haven – så håber det er bare nogenlunde vejr. Peter har vist mest savnet det TV vi ikke ejer.

Næste rejse er allerede i støbeskeen men her må vi nok nøjes med en enkelt uge eller to. Det kan vi så se frem til, når vi kigger billeder og ser tilbage. 6000 billeder har vi taget, 14.000 km har vi kørt, 39800 km har vi tilbagelagt flyvende rundt om jorden, fem lande har vi besøgt, tre kontinenter, og en del eksotiske gloser har vi tillagt os undervejs. Vinaka og mahalo !

Posted by helleandpeter 23:48

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hi Hold da op, fede billeder af hvalerne, og strandene, lige noget for en strandfamilie som os. Vi har nydt de mange fotos. Der var 2 gr i morges. Der blæser en kold nordenvind. Havearbejdet må vente. Det bedres vist ikke de første dage, der faldt sne i Jylland i dag. Venligst Niels

by Niels

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint