A Travellerspoint blog

Maui

Road to Hana & Garden of Eden

Man kan åbenbart ikke besøge Maui uden at køre turen til Hana. Det er på østsiden af øen, the windward side, og her det meste nedbør falder. Og det er tydeligt at se, for her er grønt, frodigt og flot. Vejen snor sig langs kysten hvor bjergsiderne falder stejlt ned til havet – another great ocean road.

Her er vandfald for alle pengene; der er så mange og varierer i størrelse både højde, bredde og volumen. Køreturen kræver tungen lige i munden, der er uendelige one-lane broer, skarpe sving der ikke levner plads til mere end ét køretøj ad gangen. Udover de mange vandfald er her også flot vegetation – fx Rainbow Eucalytus træer, og såmænd også en Garden of Eden. Det her er et Rainbow Eucalytus Tree:
IMG_5024

IMG_5024


IMG_5083

IMG_5083

Den er faktisk privatejet men åben for besøgende. Der er fantastiske udsigter, flotte planter, og udsigt til klippen der var udgangsscenen for begge Jurassic film (vi kan simpelt hen ikke komme uden om alle de mange film). Hana er ikke noget specielt, og man kan vælge at fortsætte syd om Haleakala Crater hvor vejen et godt stykke ikke er asfalteret (hvilket udlejningsfirmaerne ikke bryder sig særligt meget om), eller køre sammen vej tilbage og se det man ikke så på vejen ud. Det gør vi, og det er næsten lige så fantastisk en oplevelse på vejen tilbage. Her er et par billeder:
IMG_5032

IMG_5032


IMG_5029

IMG_5029


IMG_5030

IMG_5030


IMG_5026

IMG_5026

Posted by helleandpeter 23:11

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint